Announcement

Collapse
No announcement yet.

ls1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ls1

    hey guys, i know this is a little left field but ive always got answers on here for my problems, i have a series 2 vt 5.7, the engine has lost grunt under load, it does eveything fine except it wont pull under load, has been scanned came up with knock sensor code, have replaced knock sensors, fuel filter, o2 sensors, plugs,leads, im now out of ideas.... is it possible the ecu just needs resetting???

  • #2
    As you said knock sensors does that mean you are referring to the original ECU?

    Comment


    • #3
      Yes Ian, factory ecunot sure if anyone can help, feel free to delete post if you dont want this content on page

      Comment


      • #4
        Blocked / melted cat converters?

        Comment


        • #5
          It's unlikely it's an ecu problem. Any external problems ( ie sensors ) causing that much of a power drop should throw a check engine light.

          but blocked cats as suggested could cause a loss of power with no warning lights.

          Is there anyone near you with HP Tuners or EFI Live that can perform a proper diagnostic check ?

          Comment


          • #6
            Did you do a compression and leak down test?

            Comment

            Working...
            X
            okeygabilesohbetdikmen evden eve nakliyatankara evden eve nakliyatdireksiyon dersifreier pornoFilm porno francaisko cucehttps://www.ko-cuce.net/index.php?forumlar/server-tanitimi.5/ko cucebtc yorumpornohd videoshindi porn videospornhdvideoČeské Porno zdarmajigolokayitci #yaslikurt# Hack haber instagram hackleme sitesi Hack forum