Announcement

Collapse
No announcement yet.

Help tacho dont works with OEM rs4 B5 speedometer Audi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Help tacho dont works with OEM rs4 B5 speedometer Audi


    Hi!
    I have built one 2001mod Audi RS4 B5 with 5cyl 2.5 20v Turbo 751whp / 782wnm 2.3bar.
    User Autronic SM4, but I struggle with and get org tachometer (RPM) dont will work.
    I use pin 11 from the blue connector on the speedometer and connect it into the pin 12 that is set up for Tacho output at ECU.
    On pin 11 from instument so I measure 7-7.5v but on an stock RS4 so I measure 5-6v .. With a AutoMeter tachometer does work everything properly.

    Can anyone help with that, what should I do?
    Thanks in advance!

  • #2
    Do you have an original wiring diagram showing the tacho connections.

    Comment


    • #3
      Originally posted by Ian View Post
      Do you have an original wiring diagram showing the tacho connections.
      I've coupling form in paper form at home in the garage, the car is too old so I do not find so much in Audi VW system at work. But I have connected everything correctly and I've signal to speedometer. I can connect to uneversal tachometer behind the speedomer and then does it.
      I was thinking more if I need any signal from the coils, resistors or something like that?

      I use pin 11 on this conector (From m.y. 2000)
      http://www.buckeyestangs.com/drew/te...luster_pinout/
      I can take some pictures of wiring diagram later
      Last edited by aslan_371@hotmail.com; June 17th, 2016, 01:38 PM.

      Comment

      Working...
      X
      okeygabilesohbetdikmen evden eve nakliyatdireksiyon dersifreier pornoFilm porno francaisko cucehttps://www.ko-cuce.net/index.php?forumlar/server-tanitimi.5/ko cucebtc yorumpornohd videoshindi porn videospornhdvideoČeské Porno zdarmajigolokayitci #yaslikurt# Hack haber instagram hackleme sitesi Hack forum