Announcement

Collapse
No announcement yet.

1jz cal file check. Dont want to start.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 1jz cal file check. Dont want to start.

    Hello. Can someone check my start file?

    Is a 1jz non vvti with 875cc siemens deka injetor, audi coils, hks timing cam wheels and orginal cam sensor placed in middle, orginal crank sensor.

    sm4 1,09

    when i try to start, my sync is around 40-50% and i got spark and fuel.

    thanks.
    Attached Files

  • #2
    I can also read rpm when it try to start. engine running on e85.

    Comment


    • #3
      Does the engine also have a rear cam sensor? For 2JZ non-vvti engines the rear cam sensor is used.

      Comment


      • #4
        I have changed the Offset and a few other things. Have you confirmed the Ignition timing is correct?
        Attached Files

        Comment


        • #5
          thanks. yes it have a rear cam sensor so swithing. im checking it now

          Comment


          • #6
            how do i check ignition timing is correct? i have switched to the rear cam sensor. when i try to start I get failure on "er.ip sync missing" an sync i 0% but i seems to want to start a little bit.

            Comment


            • #7
              I was wrong. no ignition. er sync missing and er cyl missing. sync is 255%
              Last edited by GeirAndre; January 23rd, 2015, 05:00 AM.

              Comment


              • #8
                Can you do a Cyl/Sync/HSI scope log (in menu M0) when cranking?

                Comment


                • #9
                  is this print screen ok?
                  Attached Files

                  Comment


                  • #10
                    Can you set the Cyl I/P Filter to Slow and do the scope again? You can save it in the Edit-Window menu when it is displayed. Then send it to me at customers@autronic.com.au

                    Comment


                    • #11
                      switched to slow and sent logg on mail

                      Comment


                      • #12
                        In the new cal I sent you will need to turn On things in the O/P Setup menu if you are going to use that cal after doing the scope log.

                        Comment


                        • #13
                          hello. i checked the harness again and found out that injector was wrong from the guy that made it. adjust offsett to 2 and it startet. thanks agaim Ian!!

                          Comment

                          Working...
                          X
                          okeygabilesohbetdikmen evden eve nakliyatankara evden eve nakliyatdireksiyon dersifreier pornoFilm porno francaisko cucehttps://www.ko-cuce.net/index.php?forumlar/server-tanitimi.5/ko cucebtc yorumpornohd videoshindi porn videospornhdvideoČeské Porno zdarmajigolokayitci #yaslikurt# Hack haber instagram hackleme sitesi Hack forum